znak_7_oddilu_dominik_savio_final

Rychlý kontakt

Zde nás najdete
Telefon: 775 660 409
E-mail: skauti.km(at)gmail.com

Pravidelné schůzky

Každé pondělí mimo prázdnin 15:45–17:15 hod.

Archivy
Poskytovatel dotace
logotyp_mesto_km

Tábor 2023

1. táborový den

Jeli autobusem z Km do Vyškova a odtud k vysílači Kojál nad Lipovcem cca 7 až 8 km do Holštejn. Zde se kluci vybalili obhlédli terén. Zahráli hry ve velkém stanu až do večera.

Odkaz na fotogalerii 1. dne

2. táborový den

Z tábora jsme šli do Lipovce na 9.00 na mši svatou. Tam jsme se dozvěděli, že už byla a tak jsme jeli autobusem do Kulířova na 10.30 hod. Po mši se chvilku s námi bavil otec Kuchyňka. potom jsme šli pěšky přes Baldovec a autokemp do tábora.
Po obědě jsme šli do lomu do Šošůvky plavat . Večer proběhl roverský slib čtyř skautů.

Odkaz na fotogalerii 2. dne

3. táborový den

Výprava pěšky do Sloupu, kde jsme šli do jeskyně Sloupsko-šošůvské . Po odpočinku a obědě jsme prolezli otvory a díry hned vedle placené jeskyně. Potom pěšky po cestě zpět do tábora a po cestě hledali amatérské vchody do jeskyní. Večer střelba z aerovky.

Odkaz na fotogalerii 3. dne

4. táborový den

Dopoledne pršelo a autobus nakonec jel z jiné zastávky a tak Medvěd na třikrát jel do Blanska k aquaparku. Dali jsme si oběd a ve 14.00 jsme zjistili, že bazén je v rekonstrukci a venkovní koupaliště bylo kvůli počasí zavřené. Tak se někteří rozhodli pro výzvu a šli pěšky z Blanska do tábora. Zbytek dovezl Medvěd k mlýnů k Macoše a odtud pešky do tábora. Po cestě malý průzkum děr ve skalách. Všichni to zvládli a vrátili se v pořádku.

Odkaz na fotogalerii 4. dne

5. táborový den

Výprava pěšky do Ostrova u Macochy do jeskyně Balcarka. Při zpáteční cestě průzkum a prolézání všech otvorů ve skalách. Dokonce i s lanem a baterkami a velkou odvahou.

Odkaz na fotogalerii 5. dne

6. táborový den

Bourání tábořiště a odjezd domů.

Odkaz na fotogalerii 6. dne