znak_7_oddilu_dominik_savio_final

Rychlý kontakt

Zde nás najdete
Telefon: 775 660 409
E-mail: skauti.km(at)gmail.com

Pravidelné schůzky

Každé pondělí mimo prázdnin 15:45–17:15 hod.

Archivy
Poskytovatel dotace
logotyp_mesto_km

Schůzky – Červen 2017

Už nastal červen, konec školního roku. V tomto měsíci jsme strávili na schůzkách poslední společné chvíle tohoto školního roku. Proto bychom se s vámi chtěli o tyto společné chvíle podělit.

Oddílová schůzka 5. 6. 2017
Jelikož se nám zase přiblížil termín krajského kola Svojsíkova závodu, rozhodli jsme se dnes ještě věnovat schůzku přípravě. Řekli jsme si hlavně organizační věci a co bude na závodě a připravili jsme si hrubě představení družiny. Toto ale byl program jen pro družinu Orlů. Družina Jestřábů si na této schůzce ještě mohla hrát. Byly odhlasovány hry jako pantomima, vybíjená a mnoho dalšího. Ke konci schůzky si ještě družina Orlů vyzkoušela postavit náš nový stan. Byla to fuška, ale nakonec jsme to přiměřeně zvládli. Doufejme, že jsme se na závod pořádně připravili, držme si palce a příští týden uvidíme, jestli to pomohlo.

Oddílová schůzka 12. 6. 2017
Na této schůzce jsme se rozhodli trochu oslavit naše umístění na krajském kole Svojsíkova závodu 2017 zmrzlinou. Tyto fotky snad ani nepotřebují komentář.

Oddílová schůzka 19. 6. 2017
Na dnešní schůzku jsme si pozvali speciálního hosta, byl to nrtm. Martin Javornický (táta jednoho vlčete). Skauti i vlčata se sešli v klubovně vlčat, kde všichni společně poslouchali jeho vyprávění. Nrtm. Martin Javornický vyprávěl o účasti v 5. kontingentu PRT LOGAR a 4.kontingentu OMLT WARDAK. Pokud by vás zajímalo více o těchto misích, můžete buď kliknout na názvy misí, které vás přesměrují na oficiální web ministerstva obrany s přesným popisem, nebo se podívejte na webové stránky vlčat: http://www.vlcacke-doupe.cz/2017/06/25/beseda-s-nrtm-martinem-javornickym/.

Oddílová schůzka 26. 6. 2017
Tato schůzka byla naše poslední v tomto školním roce. Proto jsme si ji udělali trochu volnější. Šli jsme na hřiště a společně jsme si zahráli fotbal. Nakonec se nám skoro nechtělo domů.